Vedge

Veganistisch, uniek en spannend

Met ons label ‘Vedge by Friedjof Kempenaar’ zijn wij de eerste grote cateraar in Nederland die een volledige vegan evenementinvulling aanbiedt. Samen met chef-kok Friedjof Kempenaar hebben wij een smaakvol en creatief assortiment samengesteld om in te spelen op de groeiende vraag naar veganistische gerechten. De vegan markt wint immers terrein en de consument vervangt steeds vaker vlees of vis door plantaardige producten.

 

Met ‘Vedge’ zien wij het als een uitdaging om mooie en spannende gerechten te presenteren, zonder dat dierlijke producten in het menu worden gemist. Een ‘culinaire’ mindfuck waarbij niets is wat het lijkt. ‘Traditionele’ zwarte en groene olijven die niet afkomstig zijn van een olijfboom, maar gemaakt van heerlijke humus. In plaats van haantjes aan het spit een grillkast vol bloemkolen, geserveerd met een kruidige Tikka Masala. Kortom: heerlijke, gedurfde en eerlijke gerechten met een twist. Het zorgvuldig doordachte menu van ‘Vedge’ sluit tevens aan bij de meeste dieetwensen, waardoor alle gasten kunnen genieten van dezelfde gerechten. Het vegan culinaire assortiment is lactosevrij en voor 80% glutenvrij – een mooie bijkomstigheid om zo bij events vaak aan een lange lijst van allergieën & dieetwensen te voldoen.

Met Vedge willen wij onze ideeën met onze gasten delen en ze inspireren om op een positieve wijze samen met ons de wereld een stukje mooier te maken.

Contact

Grand Catering
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel. 06-52694910
info@grandcatering.nl